Ballina AKTUALE Zyrat e regjistrimit civilë paralelëja Gjilan, Kamenicë, Viti dhe Novo bërrd jan...

Zyrat e regjistrimit civilë paralelëja Gjilan, Kamenicë, Viti dhe Novo bërrd jan vendosur në seli të re në Vrajë

175
SHPËRNDAJE
- Sponsor gjeneral - -------

Administrata e qytetit të Vrajës ka njoftuar qytetarët se zyrat e regjistrimit civil për rajonet; Gjilan, Kamenicë, Viti dhe Novo Bërrd janë zhvendosur në një adresë të re.

Tani, qytetarët që kanë nevojë për shërbimet e këtyre shërbimeve mund t’i kontaktojnë ata në rrugën “Lenjinova numër 6” në Vrajë.

Është një hapësirë ​​biznesi që ndodhet brenda një ndërtese banimi në vendbanimin ofešalj, ku ndodhen ambientet e Organizatës Turistike të Vrajës (TOV).

Orari i punës i zyrave të gjendjes civile është nga 7.30 deri në 3.30 pasdite çdo ditë pune, thuhet në njoftimin e publikuar në vranje.org.rs.

---- ----
-----