Ballina Lajme vendore Zhvillohet sondazhi i cili nuk lejon keqpërdorime, partia e cila mori më...

Zhvillohet sondazhi i cili nuk lejon keqpërdorime, partia e cila mori më tepër përkrahëje ishte LPD-ja (Video/Foto)

929
SHPËRNDAJE
- Sponsor gjeneral -

Në sondazhin e zhvilluar sot në sistemin Online, ku nuk pati mundësi keqpërdorime pjesmarrësit e sondazhit vendosën si partin e parë LPD-në.

Në sondazhin online të zhvilluar sotë i cili zgjati për një orë me temën “Cili kandidat shqiptar është i preferuari juaj për kryetar të komunës së Bujanocit”, ndjekësit e redaksisë sonë pati mundësinë të votojë në internet dhe të ndjekin transparencën e kryer në sondazh jo të njëanshëm politik dhe duke mos lejuar duart e njeriut të keqpërdorin sondazhin, ndjekësit tanë votuan si partia e parë në sondazh, Shqiprim Musliu kandidat për kryetar nga Lëvizja për Progres Demokratik, partia e dytë u zgjodh ajo e drejtuar nga Nagip Arifi, Partia Demokratike e cila drejtoi komunën e Bujanocit në mandatin para kryetarit aktual Shaip Kamberi.
Vendi i dytë u rezervua edhe për Alternativa për Ndryshim me kandidat Arbër Pajaziti, ndërsa Vendin e tretë ndjekësit tanë ja rezervuan në sondazh për PVD-në me kandidat për kryetarë në komunën e Bujanocit, Driton Rexhep, më i dobët ishte Basri Veseli (UDSH) ku mori vetëm një vota.

Një sondazh i ngjashëm ishte zhvilluar edhe para zgjedhjeve për këshillin kombëtar Shqiptar, të cilët nxjorrën fitues Ragmi Mustafën për kryetar të mundëshem për Këshillin kombëtar Shqiptarë, dhe votuesit përfundimisht ja besuan mandatin z, Mustafës për të udhëhequr me KKSh-në, andaj edhe sondazhi i cili u zhvillua sot ishte po i njejti sondazh i atëherëshem i cili nuk lejoj të ndërhynin për të keqpërdorur sondazhin duke bërë të një anëshem politikisht, në sondazh nuk mundeshin të votonit më tepër se njëher nje llogari në facebook, nuk u lejonin të manovronin gjat votimeve pasi që edhe tani jan faktet se si u zhvillua sondazhi dhe sa shenja (emotikoj) moren secili kandidat për kryetar të komunës së Bujanocit./BujanociNet/

---- ---- ----
-----