Ballina AKTUALE Zhbllokohet dhe ndriqohet Malësia e Bujanocit (Foto)

Zhbllokohet dhe ndriqohet Malësia e Bujanocit (Foto)

2755
SHPËRNDAJE
- Sponsor gjeneral -

Pas gati 4 dite pa energji elektrike, dhe pa pastrimin e rrugës nga bora e cila mbuloj rajonin tonë, sot Ridvan Hida me vetë iniciativën e tij dhe vetë financim ka zhbllokuar malësin e Bujanocit.

Disa nga vendbanime të Malësies së Bujanocit, ishin izoluar totalisht nga bora, dhe disa nga ta, kishin mbetur edhe pa energji elektrike si pasojë e prishjeve në terenë, as stafi i cili është përgjegjës për riparimin e energjis elektrike nuk mundeshin të vizitonin malsorët për të i rregulluar problemin e energjies elektrike, pasi rruga e cila të dërgon në malësi nuk ishte pastruar nga bora.

Menjëher pas intervenimit të traktorit të Ridvan Hida nga Bilinica, i cili hapi rrugën Muhoc-Zarbicë dhe Muhoc-Çarr, intervenoj edhe personi përgjegjës për energjin elektrike në malësin e Bujanocit, Dali Bajrami i cili riparoj problemet të cilat kishin lënë pa energji elektrike malsorët tash e katër ditë./BujanociNet/

---- ----
----
-----
-----