Ballina AKTUALE Zgjedhjet lokale dhe parlamentare në Serbi mbahen me datë 21 qershor

Zgjedhjet lokale dhe parlamentare në Serbi mbahen me datë 21 qershor

236
SHPËRNDAJE

Zgjedhjet parlamentare dhe lokale do të mbahen më 21 qershor, tha Presidenti i Republikës së Serbis.

Aleksandar Vucic tha këtë në një fjalim para publikut të hënën pas konsultimeve me përfaqësuesit e 9 partive që kishin deklaruar se ata do të marrin pjesë në zgjedhje.

Zgjedhjet në fillim u caktuan për 26 Prill, por u shty për shkak të pandemisë koronavirus, kurse tani zyrtarisht zgjedhjet do të mbahen me datën e caktuar 21 qershor 2020, ku në Komunën tonë të Bujanocit deri tani janë deklaruar se do të marrin pjesë 4 parti shqiptare./bujanoci.net/