Ballina Teknologji WhatsApp sjell opsionin e ri: Sfonde të personalizuara të bisedave dhe jo...

WhatsApp sjell opsionin e ri: Sfonde të personalizuara të bisedave dhe jo vetëm

9
SHPËRNDAJE
- Sponsor gjeneral -

Aplikacioni i njohur WhatsApp ka shtuar tashmë opsionin e ri të sfondeve të personalizuara të bisedave dhe gjithashtu një paketë të re të stickers të animuar në bashkëpunim me Organizatën Botërore të Shëndetësisë (OBSH).

Këto janë lajmet e njoftuara për ditët në vijim nga aplikacioni që ka mbi dy miliardë përdorues në të gjithë botën.

----

Sa i përket sfondeve, do të ketë katër karakteristika të reja: aftësia për të përdorur sfonde të personalizuara në çdo bisedë të vetme; sfonde të paracaktuara me ngjyra të ndryshme; një galeri letër-muri më të pasur dhe më të azhurnuar; aftësia për të vendosur sfonde të ndryshme për të dy mënyrat e ndryshme të përdorimit, atë klasik dhe atë të errët.

Në veçanti, ju do të jeni në gjendje t’i bëni bisedat të njohura duke përdorur një sfond të personalizuar, në mënyrë që t’i dalloni qartë ato dhe të shmangni dërgimin e mesazhit të gabuar në një bisedë të gabuar.

Ekziston gjithashtu një funksion i ri kërkimi për afishe me tekst ose emoji dhe një paketë e re e ngjitësve të animuar në bashkëpunim me OBSH. Quhet “Së bashku në shtëpi”, e disponueshme në formën e afisheve të animuara është tashmë në dispozicion në WhatsApp, me tekst në 9 gjuhë, përfshirë italishten. (ANSA, scan)

----- ----