Ballina Lajme Vuçiq: Pensioni marsit do të paguhet në një kohë sëbashku me rritjen...

Vuçiq: Pensioni marsit do të paguhet në një kohë sëbashku me rritjen prej 4000 RSD

1746
SHPËRNDAJE
- Sponsor gjeneral -

Pensioni i marsit nuk do të paguhet në dy pjesë, por në të njëjtën kohë së bashku me shtesën e premtuar “, tha Vuçiç.

Kjo do të thotë se gjithsej 1.7 milion pensionistë në Serbi do të marrin tërë pensionin e tyre në 10 Prill, plus një rritje prej 4,000 RSD.

----

Pensioni mesatar në Serbi është rreth 27,000 dinarë. Në vitet e fundit, shteti pagoi një shtesë midis 4,000 dhe 5,000 dinarëve në fund të vitit. Këtë vit, pensionet janë rritur me 5.4 përqind.

----- ----