Ballina Lajme nacionale Viti 2020 e gjen Kosovën me rreth 1 mijë familje më pak...

Viti 2020 e gjen Kosovën me rreth 1 mijë familje më pak me asistencë sociale

17
SHPËRNDAJE
- Sponsor gjeneral -

Një mijë familje më pak me asistencë sociale më 2020 në Kosovë.

Viti 2020 e gjen Kosovën me rreth 1 mijë familje më pak që kanë nevojë për asistencë sociale.

Kështu të paktën thonë në Ministrinë e Punës dhe Mirëqenies Sociale.

Në fakt, kësi trendi pati edhe viteve të kaluara. Për këto kohë, ka më tepër familje që largohen nga nevoja për ndihmë sociale, krahasuar me ato që futen në listë për t’i ndihmuar.

Kjo i bie që dikush prej anëtarëve të familjeve që u hoqën nga skema, fitoi vende pune.

---- ----
----
-----
-----