Ballina AKTUALE Vërshimet bllokuan dy fshatrat e Malësies të Bujanocit

Vërshimet bllokuan dy fshatrat e Malësies të Bujanocit

316
SHPËRNDAJE
- Sponsor gjeneral -

Sot në redaksin tonë kan arritut disa fotografi të cilat shfaqin pamjet nga ura e cila të shpije në drejtim të Novosellës dhe Suharrënes, ku thuhet se banorët e këtyre vendbanimeve kan mbetur të bllokuar që nga koha e vërshimeve.

Qytetari nga këto treva i cili është pjesë e grupit i cili po bën hapjen në drejtim të Suharrënes ndërsa në drejtim të Novosellës thuhet se është bllokuar totalisht.

Rruga Novosellë-Suharrën

Gjatë bashkëbisedimeve me personin i cili ka kontaktuar redaksin tonë u tha se i duhet 500 metra largë xhamies së fshatit Zarbicë të rregullohet, bashkëbiseduesi i tha BujanociNet se kan komunikuar kryetarit të bashkësies Lokale të Zarbices, Avni Musliu, e cila graviton edhe si kryetarë i bashkësies Lokale Suharrën dhe Novosellë për të raportuar në oeganet komunale për të ju dalur në ndihmë ku i është thënë nga bashkësia lokale se kan komunikuar me organet komunale po ende nuk jan shfaqur organet komunale në teren.

Ndërsa bashkëbiseduesi jonë nga Novosella i ka thënë BujanociNet se fshati i tyre është i bllokuar pasi që pasë vërshimeve është prishur rruga e cila lidhë këtë fashatë me rrugën e Zarbicës./BujanociNet/

---- ----
----
----- ----
-----