Ballina AKTUALE Vandalizem nga njerëz të papërgjegjshëm, në shkollën fillore “Sami Frashëri”

Vandalizem nga njerëz të papërgjegjshëm, në shkollën fillore “Sami Frashëri”

146
SHPËRNDAJE

Sot, edhe një herë u tregua një vandalizem nga njerëz të papërgjegjshëm duke treguar se paqja dhe demokracia në një shtet me shume pakica, po i pengon akoma dikujt tjetër.

E dënojmë ashpër këtë akt negativ sidomos në një shkollë edukative. Ftojmë te organet kompetente që të merren me rastin dhe ti nxjerrin para drejtësisë njerëzit që kanë bërë këtë gjest, kan thënë organet e shkollës.

-----