Ballina Showbiz Vali Corleone thotë se i ka pasur 1 mijë femra për 1...

Vali Corleone thotë se i ka pasur 1 mijë femra për 1 javë në shtrat

158
SHPËRNDAJE

Vali Corleone thotë se i ka pasur 1 mijë femra për 1 javë në shtrat dhe sa ia ka kaluar edhe Cazanoves.

Është rikthyer në shfaqjen televizive Vali Corleone. Ai ka qenë pjesë e emisionit n’Kosovë Show.

I pyetur për shumë çështje, ndër të tjera tha se ai e kontrollon botën dhe se taksën me Serbinë e venosi ai dhe ishte propozim i tij, por që Qeveria e Kosovës e votoj.

Ai ka folur edhe për ‘raportet’ me Donald Trump dhe shumë emra tjerë të famshëm.

-----