Ballina Lajme Bota/Rajoni Ushtria Serbe: Pa panikë kontrollë rutinë në fshatin Breznicë

Ushtria Serbe: Pa panikë kontrollë rutinë në fshatin Breznicë

1652
SHPËRNDAJE
Foto: Srbija Danas
Foto: Srbija Danas
- Sponsor gjeneral -

Ushtria Serbie, sot ka kryer një kontrollë rutine në fshatin Breznicë, deri tek ura në dalje të fshatit, që edhe me kadastarë është pjesë e komunës së Bujanocit, e administruar nga Republika e Serbies, andaj nuk ka nevoj për panikë, dhe shqetësim gjat prezencës së tyre, pasi që sot ata penguan disa grupe kontrabanduese të cilat po zhvillojnë tregëti të miellit në mënyrë ilegale tek ura e fshatit Breznicë.
Policia e Serbies është duke mbajtur situatën nën kontrollë në pikat administrative të Republikës së Serbies, nuk po lejonë asnjë qytetarë i huaji të hyjë në Serbi, dhe asnjë qytetarë të Republikës së Serbies të dalë nga teritori i Republikës së Serbies, ndërsa qytetarët rezident të Serbies mund të hyjnë në teritorin e Serbies, në mënyrë legale, por pasi hyjnë jan të detyruar të i shtrohen testit të Coronavirus, dhe të qëndrojn në vetëizolim deri sa institucioni i shëndetësies të i japë të drejtë të lëvizë i lirë./BujanociNet/

----- ----