Ballina AKTUALE UDSH përfundon me sukses mbledhjen e nënshkrimeve për pjesëmarrje në zgjedhjet 2020

UDSH përfundon me sukses mbledhjen e nënshkrimeve për pjesëmarrje në zgjedhjet 2020

396
SHPËRNDAJE
- Sponsor gjeneral - -------

Unioni Demokratik Shqiptar në Komunën e Bujanocit ka përfunduar me sukses grumbullimin e nënshkrimeve për Listën Zgjedhore e cila do të quhet “UNIONI DEMOKRATIK SHQIPTAR – Basri Veseli” .

Basri Veseli do të jetë bartës i kësaj Liste.

Bujanoci.Net mëson se UDSH procesin e grumbullimit e ka përfunduar me sukses dhe tani po përmbyll vetëm edhe dokumentet e nevojshme për t’i dorzuar në KKZ ku do të pres certifikimin për pjesmarrje në zgjedhjet e 21 qershorit.

UDSH në mandatine fundit ka udhëhequr edhe disa institucione komunale siç është Ndërrmarja Publike Komunalia.

/bujanoci.net/

---- ----
-----