Ballina AKTUALE Turneu i dytë memorial i shahut “Jonuz Musliu”, këtë vit Online regjistrohuni

Turneu i dytë memorial i shahut “Jonuz Musliu”, këtë vit Online regjistrohuni

1741
SHPËRNDAJE
- Sponsor gjeneral -

Turneu i II Tradicional i Shahut JONUZ MUSLIU
Të nderuar shahistë
Për shkak të situatës pandemike qe po mbreteron tek ne, ky turne do të mbahet online.

TURNEU I DYTË MEMORIAL I SHAHUT në nderim të ish Kryetarit të KKSh-së dhe ish Kryetarit të Kuvendit komunal të Bujanocit, ”JONUZ MUSLIU” këtë vitë për shkak të pandemies do të mbahet Online.
Regjistrohini për pjesmarrëje në këtë lidhje: https://lichess.org/swiss/cV3sIfPu

Mundësit e përfitimeve.

  1. – 100€
  2. – 50€
  3. – 30€
  4. – 20€
  5. – 10€
  6. Shahisti me i mire i Bujanocit – 20€
---- ----
----
----- ----
-----