Ballina LifeBizare Transformimi i pabesueshëm, make-up artisti nga Kosova po mahnit botën (Fotot)

Transformimi i pabesueshëm, make-up artisti nga Kosova po mahnit botën (Fotot)

70
SHPËRNDAJE

Edhe më herët kemi shkruar për make-up artistin nga Kosova, Arbër Bytyçi dhe talentin e tij të jashtëzakonshëm.

Me make-up ai çuditërisht i shndërron klientet e tija nga njerëz të zakonshëm në mbretëresha. Ju ftojmë që të ndiqni në foto punën e tij të mrekullueshme.

-----