Ballina Lajme nacionale Thirrja e ambasadës së Zvicrës për zgjedhjet e nesërme

Thirrja e ambasadës së Zvicrës për zgjedhjet e nesërme

13
SHPËRNDAJE

Ambasada e Zvicrës bën thirrje për atmosferë paqësore gjatë zgjedhjeve.

Ambasada e Zvicrës në Kosovë nëpërmjet rrjetit social Facebook ka bërë thirrje që në zgjedhjet e 6 tetorit të respektohet zgjedhja e votuesve.

Ambasada ka ftuar partitë politike të respektojnë kodin zgjedhore dhe ligjet në fuqi, në mënyrë që të krijohet atmosfera paqësore.

“Ne u bëjmë thirrje partive politike të repsktojnë Kodin e Sjelljes dhe ligjin për zgjedhje dhe të sigurojnë një atmosferë paqësore në ditën e E-së. Zvicra do të respektojë zgjedhjet e votuesve dhe rezultatet e zgjedhjeve demokratike, të lira dhe të ndershme”, thuhet në postimin e Ambasadës së Zvicrës.

-----