Ballina Arti Teatri “Migjeni” vlerësohet me titullin “Nderi i Kombit”, ikin dritat gjatë ceremonisë

Teatri “Migjeni” vlerësohet me titullin “Nderi i Kombit”, ikin dritat gjatë ceremonisë

11
SHPËRNDAJE
- Sponsor gjeneral -

Teatri “Migjeni” në Shkodër u vlerësua sot me  titullin “Nderi i Kombit” nga Presidenti, Ilir Meta, në 70-vjetorin e themelimit të tij si teatër profesionist.

Gjatë dhënies edhe disa titujve të tjerë “Kalores i Urdhrit të Flamurit” dhe “Mjeshtër i Madh” për disa emra të shquar të skenës shkodrane dhe shqiptare ne teatrin “Migjeni” ndodhi një incident, duke u ndërprerë  të paktën për 7 apo 8 minuta energjia elektrike.

Nga skena drejtorja e teatrit Migjeni, Rita Gjeka tha se e ka dërguar shkresën tek OSHEE, por nga një komunikim me drejtues të OSHEE, ata shprehen se nuk ka patur asnjë njoftim nga Teatri dhe asnjë shkresë për të marrë masa apo për te dërguar punonjësit ne dispozicion.

---- ---- ----
-----