Ballina LifeBizare Të kapura fiks në momentin e duhur/ 22 fotot që duhet t’i...

Të kapura fiks në momentin e duhur/ 22 fotot që duhet t’i shihni dy herë

146
SHPËRNDAJE

Këto foto tregojnë se sa shumë rëndësi ka të kapësh momentin. Ato janë kapur në çastin e duhur dhe disa prej tyre të bëjnë të qeshësh.

Të tjera të lënë pa fjalë, duke menduar se janë fotomontazh, por janë të gjitha të vërteta

Këto foto kanë thyer rrjetin duke tërhequr vëmendjen e madhe të ndjekësve në rrjetet sociale dhe jo vetëm.