Ballina Lajme Të hënen hapen sallonet e Frizerve dhe Fitneset

Të hënen hapen sallonet e Frizerve dhe Fitneset

659
SHPËRNDAJE
- Sponsor gjeneral -

E Hënë – 27 Prill

Që nga e hëna, më 27 prill, lehtësimi shtesë nga masat është në përputhje me situatën aktuale epidemiologjike, tha epidemiologu Predrag Kon.

----

“Puna e së hënës është e hapur për tregjet e mbyllura, berberet dhe sallonet e bukurisë, qendrat e fitnesit dhe palestrat,” tha Kon.

Ai theksoi se funksionimi i këtyre objekteve lejohet me përdorimin e detyrueshëm të pajisjeve mbrojtëse.

 

 

– Disa lehtësira, siç janë palestrat, do të duhet të rrisin dezinfektimin në ambiente – tha Kon, duke shtuar se për shkak të kufizimit të numrit të njerëzve në një vend, këto aktivitete duhet të funksionojnë sipas parimit të planifikimit.

Gjithashtu, një ndryshim rregulli për pensionistët fillon të hënën – në vend të një shëtitje gjysmë ore gjatë të Martave, të Premteve dhe të Dielave, ata tani do të jenë në gjendje të ecin për një orë brenda 600 metra nga shtëpia e tyre.

E hëna e ardhshme është dita kur trafiku në distanca të gjata hapet në Serbi pas një kohe të gjatë.

----- ----