Ballina LifeBizare Të gjithë gati të “shpërthejnë” në një rast për…(FOTO)

Të gjithë gati të “shpërthejnë” në një rast për…(FOTO)

22
SHPËRNDAJE

Të gjithëve na ndodh që të jemi më shumë se nervozë në momente të caktuara, por ka ca tipa që janë shumë më nervozë dhe këtë e tregojnë me atë ccfarë mbajnë me vete, apo në përditshmërinë e tyre.

Fotot e mëposhtme nuk janë montazhe, por janë foto të shkrepura në mënyrë rastësore në lokale, apo mjete të transportit publik. Janë në ambiente shtëpie, apo edhe tej.

-----