Ballina LifeBizare Të famshmit që u shpërfytyruan nga operacionet plastike (Fotot)

Të famshmit që u shpërfytyruan nga operacionet plastike (Fotot)

41
SHPËRNDAJE

Ndonëse të famshëm, nuk arritën që të ruajnë rininë e përjetshme.

Luftuan dhe bënë gjithçka që të mbeten të bukur, por operacionet plastike i shndërruan këta të famshëm në njerëz të shëmtuar, ndonëse shpenzuan miliona euro. Hidhini një sy listës së mëposhtme për të vërtetuar se vendimet e tyre kanë qenë të gabuara.

-----