Ballina AKTUALE Sulmohet një lojtarë i KF Tërnocit në Preshevë

Sulmohet një lojtarë i KF Tërnocit në Preshevë

186
SHPËRNDAJE
- Sponsor gjeneral - -------

Dje pas zhvillimit të ndeshjes ndërmjet KF Lugina dhe KF Tërnoci, rreth këti incidenti ka reaguar edhe KF Tërnoci, ku kan thënë, ndeshja mes klubeve është shoqëruar me incidente, ku njëri prej fëmijëve tanë u sulmua fizikisht nga persona të papërgjegjshëm gjatë daljes nga stadiumi, zbeh fitoren e djelmoshave dhe mbi të gjitha tregon mungesë organizimi nga ata që do të duhej të ishin përgjegjës për mbarëvajtjen e ndeshjes.

Ndeshja e sotme ndërmjet fatosave të KF Lugina dhe KF Tërnocit e shoqëruar me incidente, ku njëri prej fëmijëve tanë u sulmua fizikisht nga persona të papërgjegjshëm gjatë daljes nga stadiumi, zbeh fitoren e djelmoshave dhe mbi të gjitha tregon mungesë organizimi nga ata që do të duhej të ishin përgjegjës për mbarëvajtjen e ndeshjes.

Mbi të gjitha, roli i organeve të rendit, prezent në stadium, ishte sa joprofesional, aq edhe i papërfillshëm kundrejt një grupi të rinjsh që vazhdimisht shanin e bërtitnin kundrejt fëmijëve fatosë të KF Tërnocit.

Me shpresë që përgjegjësit të gjinden dhe të marrin masën e merituar e në vazhdën e ruajtjes së substancës tonë etnike si dy klube, vazhdojmë të kultivojmë vlerat për 》fair play《 dhe të fokusohemi në ndërtimin e talenteve të reja.

---- ----
-----