Ballina Lajme Studentët e Luginës së Preshevës që vinë nga Turqi e nuk kanë...

Studentët e Luginës së Preshevës që vinë nga Turqi e nuk kanë simptoma vetë-izolohen

309
SHPËRNDAJE
- Sponsor gjeneral -

Studentët e Luginës së Preshevës që vinë nga Turqi e nuk kanë simptoma vetë-izolohen në shtëpi.

Këtë njoftoi Komuna e Bujanocit me një postim në facebook:

----

“Studentët e Luginës kanë arritur në Beograd, ata që nuk kanë asnjë simptom do të shkojnë në vetizolim – secili në shtëpit e tyre dhe jo në karantinë.

Shumë shpejtë, me autobusin e siguruar nga Komuna e Bujanocit e me iniciativë të Këshillit Kombëtarë Shqiptarë ata do të nisen nga Beogradi në drejtim të Bujanocit dhe Preshevës.

Faleminderime të veçanta për mirëkuptimin e treguar nga të gjitha institucionet përgjegjëse. Angazhimin e jashtëzakonshëm të KKSH.

Për përkrahjen e Trupit Koordinues, Ministrive përgjegjëse dhe të gjithë atyre që u angazhuan.

Studentët ❤ dhe koordinimi i tyre mes veti ishte i mahnitshëm.

Mirësevini n’🏡”

----- ----