Ballina AKTUALE Stabilizohet situata në Luginë nga përmbytjet

Stabilizohet situata në Luginë nga përmbytjet

529
SHPËRNDAJE
- Sponsor gjeneral -

Pas vërshimeve të shumta të cilat prekën vendin tonë, ka filluar të normalizohet situata pas rënjes së nivelit të ujit, të gjitha rrugët jan hapur për qarkullim edhe pika e kalimit kufitar Konçul-Dheu i bardhë.

Autoritetet lokale sot kan bër të pamundëren për të ju dalur në ndihmë qytetarëve ku natyra ka kapluar një pjesë të madhe të vendit tonë duke sjellur dëme në bujqësi dhe dëme materiale në vendbanimet e komunës së Bujanocit.

----

Shtabi për menaxhimin e krizave ka vëzhguar nga afër situatën të cilën ndodhej vendi jonë por tani në mbramje ka filluar të bije niveli i ujit dhe duke e stabilizuar situatën në vendbanimeve të ndryshme.

Qytetarët e shumt sot pa ndërper kan raportuar në redaksin tonë për dëmet që jan shkaktuar në shtëpit e tyre por edhe në sferën e bujqësies, dhe blegëtories.

----- ----