Ballina LifeBizare Sportistët me të cilët ka qeshur gjithë bota…dhe kanë të drejtë (Fotot)

Sportistët me të cilët ka qeshur gjithë bota…dhe kanë të drejtë (Fotot)

15
SHPËRNDAJE

Sportistët janë të vetëdijshëm që ndiqen nga mijëra sy kur ndodhen në fushën e lojës.

Por kjo nuk ju mjafton për të tërhequr vëmendjen. Disa prej tyre kanë bërë modele të çuditshme flokësh dhe duken kaq komikë.

-----