Ballina AKTUALE Sot, Qeveria e Serbisë vendos për detajet kryesore për udhëtime dhe kalimet...

Sot, Qeveria e Serbisë vendos për detajet kryesore për udhëtime dhe kalimet kufitar

1012
SHPËRNDAJE
- Sponsor gjeneral -

Qeveria e Serbisë vendos për detajet kryesore për udhëtime dhe kalimet kufitar

Në seancën e sotme, Qeveria e Serbisë duhet të marrë parasysh rekomandimet e Stafit të Krizave për Mbrojtjen e Shëndetit Publik nga Sëmundjet Infektive COVID-19, i cili rekomandoi që nga nesër, 22 maj, për hyrje në Serbi nuk është më e nevojshme të keni një test negativ per koronavirus, e as një leje të veçantë si për shtetasit vendas ashtu edhe për shtetasit e huaj.

Foto TanJug!

---- ---- ----
-----