Ballina AKTUALE Sot në Bujanoc po qëndron përfaqësueseja e UNHCR-së në Beograd

Sot në Bujanoc po qëndron përfaqësueseja e UNHCR-së në Beograd

60
SHPËRNDAJE
- Sponsor gjeneral -

Sot për vizitë në Bujanoc ka qëndruar znj.Francesca Bonelli – përfaqësuese e UNHCR-së në Beograd.

Bonelli është pritur nga zv.kryetari i komunës të Bujanocit Shqiprim Musliu.

Musliu dhe Bonelli bashkëbiseduan për shumë çështje që janë target i UNHCR-së e kryesisht në fushën e humanitetit.

Si komunë e Bujanocit i shprehëm gatishmërinë e bashkëpunimit në fusha të ndryshme që janë të ndjeshme në shoqërinë tonë, e ku ja paraqita edhe me shkrim një projekt ide që në një të afërme të shkurtë, bashkarishtë ta konkretizojmë, ka thënë Musliu.

---- ----
-----