Ballina Receta Si të gatuajmë Bretkosa të Skuqura

Si të gatuajmë Bretkosa të Skuqura

166
SHPËRNDAJE

Bretkosa janë të pasura me proteina dhe këshillohen për të gjitha grupmoshat sepse asimilohen lehtë nga organizmi. Për përdorimin e bretkosave duhet të sigurohemi që ato janë kapur në ujëra të pastra.

RECETA E PLOTE: Si të gatuajmë Bretkosa të Skuqura
—-

RECETA ME VIDEO: http://bit.ly/video-receta-yt1

-----