Ballina Showbiz Shuhet kompozitori i njohur

Shuhet kompozitori i njohur

10
SHPËRNDAJE

Në moshën 65 vjeçare ka vderkur Barrington Pheloung, i cili kompozoi muzikën në dramën televizive ‘Inspector Morse’.

Pheloung u bë i njohur për muzikën e tij karakteristike për shfaqjet dhe serialet televizive ku më i arriturin është ‘Inspector Morse’ ku dhe ishte nominuar si ‘Best Original Television Music’ në vitin 1991.

Karriera e tij ishte e fokussuar në kompozimin e muzikës për shfaqje televize por nuk mungonin as filmat dhe mas operat ku ka punuar edhe në Sydnet Opera House.

Barrington Pheloung vdiq me datë 31 korrik. Policia nuk dha asnjë shkak mbi vdekjen e kompozitorit të njohur.

-----