Ballina AKTUALE Shtëpia Botuese “Onufri” dhuron 1000 copë librash për nevojat e Bibliotekës në...

Shtëpia Botuese “Onufri” dhuron 1000 copë librash për nevojat e Bibliotekës në Bujanoc

31
SHPËRNDAJE

Shtëpia Botuese “Onufri” nga Tirana dhuron 1000 copë librash për nevojat e Bibliotekës së qytetit në Bujanoc.

Shumë i lumtur që gradualisht, me përkushtim ndaj një qasje programatike po pasurojmë me libra shqip biblitotekën e qytetit.

Dikur ishin të ndaluar nga represioni, sot në bashkpunim me njerezit e vullnetit të mirë librin e kemi shumë më afër.

Falënderojmë pronarin Bujar Hudhri për këtë donacion me vlerë shumë
domethënëse.

Nuk duhet të harrohet edhe kontributi dhe lobimi i gazetarit Valon Gashi për tu siguruar ky donacion.