Ballina AKTUALE Shtabi i situatave të jashtëzakonshme në Serbi, me masa të reja kundër...

Shtabi i situatave të jashtëzakonshme në Serbi, me masa të reja kundër COVID19

389
SHPËRNDAJE
- Sponsor gjeneral - -------

NJOFTIM NGA SHTABI I SITUATAVE TË JASHTËZAKONSHME

Foto: serbia.gov.rs

Në mbledhjen e Shtabit të krizave janë miratuar masat ku gjatë vikendit nuk do të punojë asgjë, përveç atyre të nevojshme, përshkak të situatës së jashtëzakonshme epidemiologjike:

  • të shtunën dhe të dielën nuk do të punojë asgje përveç shitoreve, barnatoreve, enteve shëndetësore, pompave të benzinës për mbushjen e derivateve, kiosqeve dhe shërbimit të ushqimit.
  • masat hyjnë në fuqi sonte saktë në mesnatë, gjegjësisht në minutën e parë të së shtunës.
  • rreth masave të cilat do të jenë në fuqi nga e hëna, opinioni do të njoftohet të dielën.
  • prej të hënës nxënësit prej klasës së pestë deri të tetën kalojnë në mësimimn online, gjimnazistët mbeten në mësimin online edhe më tej.
  • Siç jemi të njoftuar, anëtarët e shtabit të Krizave menjëherë janë pajtuar rreth një mase – që gjimnazistët të mbeten në shtëpi dhe të vazhdojnë mësimin online dhe javën tjetër.
---- ----
-----