Ballina AKTUALE Shtabi i krizave: Gastronomia dhe Qendrat Tregtare do të punojn deri në...

Shtabi i krizave: Gastronomia dhe Qendrat Tregtare do të punojn deri në ora 14:00 gjatë vikdenti

337
SHPËRNDAJE
- Sponsor gjeneral -

Shtabi i krizave për parandalimim e epidemisë së koronavirusit ka vendosur sot që t’i propozojë Qeverisë së Serbisë që objektet e gastronomisë dhe qendrat tregtare në gjithë vendin të punojnë deri në ora 14:00 gjatë vikendit.

Shitoret, ordinancat mjekësore, laboratorike dhe të veterinarisë do të punojnë qysh kanë punuar deri më tash. Sallonet e bukurisë mund të punojnë si zakonisht, si dhe shpëndarja e ushqimit.

Pompat e benzinës do të operojnë deri në 14.00, kurse prej orës 14.00 do të punojnë vetëm për nevoja të mbushjes me karburantë të automjeteve. Mbledhja e ardhshme e Shtabit të Krizave do të mbahet të hënën, kur do të shqyrtohen respektimi i masave gjatë vikendit.

---- ----
----
-----
-----