Ballina Lajme Bota/Rajoni Shtabi i krizave COVID: Këto janë masat që mbeten në fuqi dhe...

Shtabi i krizave COVID: Këto janë masat që mbeten në fuqi dhe çfarë është vendosur për shkollat

125
SHPËRNDAJE
- Sponsor gjeneral -

Serbi/Shtabi i krizave: Këto janë masat që mbeten në fuqi dhe çfarë është vendosur për shkollat

Shtabi i Krizave vendosi sot që të gjitha masat ekzistuese të mbeten në fuqi, sepse vlerësohet se ato do të japin rezultate, thuhet nga mediat Serbe

----

Përveç kësaj, u konkludua se nuk ka asnjë pengesë që semestri i dytë të fillojë kur është planifikuar – më 18 janar! Pjesa mjekësore e Shtabit të Krizave vlerësoi në seancë se masat ekzistuese dhanë rezultate dhe se numrat po binin. Ju kujtojmë se masat në fuqi janë:

Ndalimi i mbledhjes së më shumë se 5 personave

Maska të detyrueshme në ambiente të mbyllura

Testet e PCR ose karantina dhjetë ditore me rastin e hyrjes në Serbi

Koha e kufizuar e punës, të gjitha objektet e hotelierisë dhe qendrat tregtare janë të hapura deri në orën 8 pasdite, dhe dyqanet deri në orën 21:00.

----- ----