Ballina AKTUALE Shqiprim Musliu zv.kryetarë i komunës së Bujanocit, uron festën e Kurban Bajramit

Shqiprim Musliu zv.kryetarë i komunës së Bujanocit, uron festën e Kurban Bajramit

119
SHPËRNDAJE

Ka shkruar Shqiprim Musliu – “Të dashur besimtar mysliman shqiptar,

Sot po e festojmë së bashku festën e Kurban Bajramit.

Ndonëse pandemia e ka zbehur organizimin e festës, e të jetës, ne nga kjo ditë e nga kjo festë, duhet kultivuar vlerat tona të përbashkëta.

Prandaj, të shtojmë dashurinë, respektin e mirësinë ndaj njëri-tjetrit. Të kultivojmë të mirën, e ta përkrahim njëri-tjetrin për të ardhmen tonë të përbashkët.

Urime Kurban Bajrami për ju dhe familjet e juaja.

Miqësisht,
Shqiprim Musliu”

----- ----- ----- -----