Ballina AKTUALE Shefi i kabinetit të kryetarit i përgjigjet opozitës

Shefi i kabinetit të kryetarit i përgjigjet opozitës

209
SHPËRNDAJE
- Sponsor gjeneral - -------

Një promovim që ju bë kulturës të muzikës Shqiptare “Sofra e Bujanocit” nga komuna e Bujanocit, për herë të parë në qarshin e Bujanocit u kritikua nga opozita ndërsa këtyre kritikave ju është përgjigjur shefi i kabinetit të kryetarit Rahim Salihi.

Salihu në profilin e tij ka shkruar “Ju mund ta quani si të doni, për mua dhe për njerëzit që janë angazhuar në të, është njëri prej aktiviteteve më të mira ndonjëherë.

Për Bujanocin një krenari e jashtëzakonshme.

Kënga shqipe në çarshinë e vjetër.

Përplotë kontribues të pensionuar. Plot mallë e buzëqeshje.

Kënaqësi. E në fund të fundit, krenari bre.

Plot njerëz. Njerëz tonë. Njerëz të mi. Njerëz tuaj.

Ndjenjë e papërshkruar.

Mbrëmë i zbrazëm vaporat në çarshinë që ne ndërtuam.

Mbrëmë treguam se sado të vjetër që janë, krenaria jonë “plakët kur të don vet”.

Se Tërnocin tonë e kemi dashur përgjithmonë dhe se Bujanoci ka njerëz.

Shumë njerëz që duhet respektuar sa të jenë gjallë.

Dhe për një natë si kjo, dikur herët, kemi qarë.

N’ drrasë të vekut, bile.

Këtë 22 qershor dhe në çdo 22 qershor tjetër. Me ose pa neve.

#sofraebujanocit
#nçarshi
#krenariavet

---- ----
-----