Ballina Lajme SH.F Muharrem Kadriu në Tërnoc nga sot fillon regjistrimin e fëmijëve në...

SH.F Muharrem Kadriu në Tërnoc nga sot fillon regjistrimin e fëmijëve në klasë të parë (INFO)

227
SHPËRNDAJE
- Sponsor gjeneral -

N j o f t i m

Njoftim nga SH.F.”Muharrem Kadriu” në Tërrnovc

----

Shkolla fillore “Muharrem Kadriu ” në Tërrnovc komuna e Bujanocit, njofton të gjithë prindërit se nga data 01 Prill 2020 (ditë e mërkurë) fillon aplikimi për regjistrimin e fëmijëve për klasën e parë për vitin shkollor 2020-2021.

Për shkak të Situatës së Jashtëzakonshme në vend, rajon dhe botë nga Covid 19, këtë vit, aplikimi do të bëhet në mënyrë elektronike.

Informacionet që kërkohen për aplikim nga prindërit për fëmijët e tyre janë si më poshtë:

 Emër mbiemër i fëmijës

 Emrat e dy prindërve

 Data dhe vendi i lindjes së fëmijës

 Nr.Personal i fëmijës (JMBG)

 Numëri telefonit të njërit prind.

Të drejt aplikimi për regjistrim kanë të gjithë fëmijët e lindur nga 01.03.2013 deri 28.02.2014.

Për informata më të hollësishme mund të kontaktoni me pedagogun e shkollës Bajramali Fejzullahu në numrin e telefonit: +381 63 7760894

----- ----