Ballina Lajme Bota/Rajoni Serbia organizon transport që t’i kthej shtetasit që gjinden në Gjermani (INFO)

Serbia organizon transport që t’i kthej shtetasit që gjinden në Gjermani (INFO)

3648
SHPËRNDAJE
- Sponsor gjeneral -

Serbia ka mbyllur të gjithë kufijtë për hyrje dalje, mirëpo ka gjetur zgjidhje edhe për të gjithë shtetasit që gjinden në Gjermani, Qeveria Serbe organizon transport me autobus në mënyrë që t’i kthej qytetarët në shtëpit e veta, mirëpo qytetarët do t’i obligohet vetë izolim në shtëpit e tyre për 14 ose 28 ditë.

Nese keni ndonjë të afërt të lajmrohet në konsullatën e Serbis në shtetin Gjerman, numrat e kontaktet e tjeta do t’i gjeni Online vetëm kërkoni:

----

Serbische Konulat (emri qytetit) Deutschland info, pastaj kur të hyni në lidhje me konsulatën ju kërkohet një numër telefon që të ju informoj dhe pasaporta.

Nese ju jeni në listë konsulata do ju informoj dhe konfirmoj , ndërsa të dhena tjera si : Vendi dhe ora e nisjes, dita dhe si do ju informojnë me kohë./bujanoci.net/

SHPËRNDAJE INFORMACIONIN….

----- ----