Ballina AKTUALE Seminar dyditor me mësimdhënës të shkollës mesme”Sezai Surroi”

Seminar dyditor me mësimdhënës të shkollës mesme”Sezai Surroi”

214
SHPËRNDAJE
- Sponsor gjeneral -

Sot në lokalet e shkollës së mesme “Sezai Surroi” filloi seminari dyditor me temën “Hap pas hapi deri te ora interaktive dhe evidencntimi i portfolisë”, ku përcjellësit e seminarit do të kenë mundësinë e aftësimit profesional në zhvillimin e mësimit onlajn.
Përcjellësit e seminarit do të fitojnë nga 16 pikë. Në javët në vijim pritet të mbahen edhe seminare tjera, të cilat gjithsesi do të ndikojnë në përsosshmërinë profesionale të personelit arsimor dhe bashkëpunëtorëve profesionalë.
Nga shërbimi professional i shkollës!

---- ----
----
-----
-----