Ballina LifeBizare ‘Sekreti’ i vajzave seksi në Rusi, ja si kopjojnë në provime (Fotot)

‘Sekreti’ i vajzave seksi në Rusi, ja si kopjojnë në provime (Fotot)

115
SHPËRNDAJE
- Sponsor gjeneral - -------

Provimet janë një ngjarje që provokon stres në jetën e studentëve. Besoj që të gjithë jemi dakord të themi se mënyra e vetme për t’u përgatitur seriozisht për provimet dhe për t’i përballuar ata me qetësi është të studiojmë, ndoshta me një person tjetër për të na ndihmuar të jemi më produktiv.

Por peripecitë e jetës së përditshme jo gjithmonë na lejojnë të arrijmë një provim të përgatitur 100% dhe për këtë arsye shumë studentë shpikin truke dhe strategji për të ndihmuar veten gjatë fazës së shkrimit.

Problemi është se bëhet gjithnjë e më e vështirë për studentët që të mashtrojnë në provime, por këto vajza ruse kanë hartuar metodat e tyre për të kaluar provimet. Në fakt, ato zgjedhin vende mjaft intime për të fshehur fletëpalosjet, duke ditur se këto pjesë kurrë nuk do të kontrollohen nga mësuesit. Shpesh shkruajnë shënime direkt në lëkurë, duke shmangur kështu rrezikun e humbjes së shënimeve. Duket se këto truket funksionojnë. Po ju çfarë mendoni?

---- ----
-----