Ballina LifeBizare “Sa e çuditshme Mbretëresha Elizabeth II”, kështu do thoni nëse mësoni këto...

“Sa e çuditshme Mbretëresha Elizabeth II”, kështu do thoni nëse mësoni këto 7 të veçanta (FOTO) 

28
SHPËRNDAJE

Ndonjëherë zakonet e njerëzve dhe veprimet e tyre nga shkaktojnë të qeshura dhe në mendje na lind ideja “sa i çuditshëm ku njeri”. Por falë këtyre veprimeve, ne jemi të ndryshim dhe shumë “funny”.

Mbretëresha Elizabeth II nuk është përjashtim. Ajo gjithashtu ka disa zakone të çuditshme.  Bright Side na sjell disa fakte interesante për mbretëreshën. Disa prej tyre na tregojnë që dhe ajo është një njeri normal, diçka që ne e harrojmë shpesh, dhe disa të tjera na tregojnë se është një njeri shumë simpatik.

  1. Ajo kurrë nuk udhëton pa një qese me gjak me vete
  2. Ajo nuk i pëlqen dritaret e shtëpisë të hapura
  3. I urren akujt kuba
  4. Nuk pëlqen tek një djalë mjekrën dhe papionin
  5. I vendos veshjeve numra​​​​​​​
  6. I adhuron mjedrat, por nuk i ha kurrë në publik
  7. Ajo ka një punonjëse të veçantë që i vesh këpucët​​​​​​​
-----