Ballina Lajme Reparti gjinekologjik në Vranje është dezinfektuar dhe është hapur për shërbime

Reparti gjinekologjik në Vranje është dezinfektuar dhe është hapur për shërbime

618
SHPËRNDAJE

Gjinekologjia është mbyllur që nga e shtuna. Ndërkohë, dhomat janë pastruar mekanikisht dhe dezinfektuar kimikisht, tha kryetari Slobodan Milenkoviç.

“Periudha 14-ditore e një punonjësi të kujdesit shëndetësor të Gjinekologjisë i infektuar me një virus koronar përfundoi dje, kështu që ky departament është i sigurt për funksionimin e mëtutjeshëm. Asnjë nga punëtorët nuk ka zhvilluar simptomatologji klinike, “theksoi Milenkoviç.

Reparti i gjinekologjisë i Spitalit të Përgjithshëm në Vranje u mbyll të shtunën e kaluar pasi konfirmoi se njëri prej mjekëve nga ky repart ishte pozitiv për virusin e koronës.

-----