Ballina LifeBizare Reklama që synojnë të tronditin duke kaluar caqe (FOTO)

Reklama që synojnë të tronditin duke kaluar caqe (FOTO)

55
SHPËRNDAJE

Që në krijim, synimi i këtyre reklamave ka qenë që të tronditin e të krijojnë debate të ashpra.

Shumica e organizatave që kanë synime të tilla, nuk duan të shesin një produkt, por të përhapin një mesazh.

Të parat reklama të tilla mbahen mend nga Benneton, në vitet 1980. Reklamat e tyre morën kritika tumira dhe të këqija.

Këto janë disa nga reklamat që mbahen mend si tronditëse.