Ballina Lajme vendore Regjistrimi i fëmijëve në klasë të parë në SHF “Naim Frashëri” Bujanoc...

Regjistrimi i fëmijëve në klasë të parë në SHF “Naim Frashëri” Bujanoc nga 01.04.2020 në mënyrë elektronike

257
SHPËRNDAJE
- Sponsor gjeneral -

Njoftim me rëndësi nga SH.F.”Naim Frashëri”

👂Vini re, vini re!

----

📍Shkolla fillore “Naim Frashëri” në Bujanoc, njofton të gjithë prindërit se nga data 01 Prill 2020 (e mërkurë) fillon aplikimi për regjistrim të fëmijëve për klasat e para për vitin shkollor 2020-2021.

POR, për dallim nga herë të tjera, këtë viti, aplikimi do të bëhet në mënyrë elektronike për shkak të Situatës së Jashtëzakonshme në vend, rajon dhe botë.

✍️Informacionet që kërkohen për aplikim nga prindërit për fëmijët e tyre janë si më poshtë:

📎Emër mbiemër i fëmijës

📎Emrat e dy prindërve

📎Data dhe vendi i lindjes së fëmijës

📎Nr.Personal i fëmijës (JMBG)

📎Një numër teli nga njëri prej prindërve.

📌 Të drejt aplikimi për regjistrim kanë të gjithë fëmijët e lindur nga 01.03.2013 deri 28.02.2014.

⌨️Të gjitha këto të dhëna mund t’i dërgoni në adresën zyrtare të pedagogut të shkollës:

pedagog.besimsadiki@gmail.com

Ose në numrin e tel 0638589111, vetem me SMS.

👨‍👩‍👦Vëmendje, kjo është e domosdoshme për të ditur paraprakisht numrin e nxënësve👨‍🏫👩🏻‍🏫, në mënyrë që të merren masat praprake!

Qofshi me shendet!

Pedagogu i shkollës fillore “Naim Frashëri” Bujanoc, Besim Sadiki.

----- ----