Ballina Lajme nacionale Qytetarë keni kujdes, Departamenti i Tatimit në Pronë ka dhënë një lajm...

Qytetarë keni kujdes, Departamenti i Tatimit në Pronë ka dhënë një lajm të rëndësishëm

16
SHPËRNDAJE
- Sponsor gjeneral -

Qyretarë të Kosovës, keni kujdes.

Departamenti i Tatimit në Pronë ka bërë një lajmërim të rëndësishëm sot.

Në lajmërim është cekur që të bëhet pagesa e këstit të parë të tatimit në pronë. Ajo duhet të paguhet deri më 28 qershor të këtij viti.

Departamenti tregon se është e rëndësishme që të paguhet, pasi që ata/ato që nuk e paguajnë do u shtohet interesi dhe do të gjobiten.

Ky është postimi i plotë i Departamentit që tregon për të gjitha informatat e nevojshme.

---- ---- ----
-----