Ballina AKTUALE Qeveria Serbe miratoi ndihmën prej 10,000 Dinarë, ja kush jan përfituesit e...

Qeveria Serbe miratoi ndihmën prej 10,000 Dinarë, ja kush jan përfituesit e kësaj ndihme

691
SHPËRNDAJE
- Sponsor gjeneral -

Për shkak të angazhimit në trajtimin dhe parandalimin e përhapjes së epidemisë së sëmundjes infektive kovid 19, anëtarët e qeverisë ranë dakord të paguajnë një ndihmë financiare të njëhershme prej 10,000 dinarëve për punonjësit në institucionet e mirëqenies sociale për të akomoduar përfituesit, punësimi i të cilëve është plotësisht ose financuar pjesërisht nga buxheti i Republikës së Serbisë, njoftoi RTS, citon Bujanovaçka.

E njëjta shumë do t’u paguhet anëtarëve profesionistë të Ushtrisë Serbe në institucionet shëndetësore ushtarake, si dhe punonjësve shëndetësorë të punësuar në Ministrinë e Punëve të Brendshme.

Kjo ndihmë financiare e njëhershme do t’u paguhet punëtorëve shëndetësorë në institutet për ekzekutimin e sanksioneve penale, si dhe punëtorëve shëndetësorë në Institutin për Sport dhe Mjekësi Sportive të Republikës së Serbisë.

---- ----
-----