Ballina Lajme nacionale Pse e ka larguar Shkumbin Demollin nga lista për deputetë, flet Milaim...

Pse e ka larguar Shkumbin Demollin nga lista për deputetë, flet Milaim Zeka

104
SHPËRNDAJE

Zeka ka reaguar pas njoftimit të Demollit.

Shkumbin Demolli përmes një njoftimi në Facebook ka treguar se është larguar nga partia e Milaim Zekës, megjithatë kreu i Partisë Euroatlantike, në një prononcim thotë se Demolli nuk ka qenë asnjëherë pjesë e partisë së tij.

Demolli në Facebook ka shkruar se partia e Zekës e ka larguar nga lista për deputet dhe për këtë arsye është larguar edhe nga PEK-u.

Por Kryetari i PEK-ut, Milaim Zeka ka thënë se Demolli është kamufluar duke u futur në listë pa qenë fare anëtar i partisë.

“Pikërisht pse nuk ka qenë anëtar i PEK-ut është largu. Kurrë nuk ka qenë anëtar i PEK-ut për atë arsye është larguar nga lista. Ka qenë në listë sepse ka qenë i kamufluar dhe ka ardhur lista tek Sekretari Organizativ edhe pastaj kur e kemi bërë verifikimi, ai nuk është anëtar i PEK-ut, ka qenë i një partie tjetër dhe ka ardhur është kamufluar këtu edhe kjo është arsye e largimit të tij”, është shprehur Zeka.

Zeka ka thënë se ai është futur në listë duke u thënë në parti se ka biseduar me Milaim Zekën për t’u futur në listën për deputetë, pa biseduar fare me të.

“Ai nuk është larguar po ne e kemi eliminuar prej listës, sepse në listën përfundimtare unë kam kërkuar raport kush është ky person a është anëtar i PEK-ut, nuk është anëtar i PEK-ut, dhe na ka thënë se ka biseduar paraprakisht me Milaim Zekën për me u futë në listë pa biseduar fare me mua. Nuk është larguar ai, por ne e kemi larguar. E vërteta është se në listën përfundimtare ne e kemi larguar, sepse nuk ka qenë edhe nuk është anëtar i Partisë Euroatlantike.”, ka thënë Zeka.

-----