Ballina LifeBizare Prifti nxjerr pamjet, ja dëshmia që homoseksualët kanë ekzistuar (Fotot)

Prifti nxjerr pamjet, ja dëshmia që homoseksualët kanë ekzistuar (Fotot)

43
SHPËRNDAJE

Një ish-prift, i quajtur Natan Monk, është përfshirë në debatin e lirive të homoseksualëve, dhe për t’iu përgjigjur atyre që i thoshin se homoseksualët janë një prodhim i kulturës së dekadave të fundit, ai ka mbledhur foto të vjetra që vërtetojnë ekzistencën e tyre në shoqëri.

Edhe pse në ato vite seksi i çdo lloj forme konsiderohej i pamoralshëm nëse bëhej jashtë martese, ndërsa për homoseksualët kishte stigmatizime edhe më të rënda, kjo nuk i ka ndaluar çiftet e homoseksualëve të shoqërohen me njëri-tjetrin e madje të përjetësojnë lidhjen e tyre në foto.

-----