Ballina AKTUALE Portalet mos “tentoni”me i mbrojt prej KKSH

Portalet mos “tentoni”me i mbrojt prej KKSH

135
SHPËRNDAJE

Portalet mos “tentoni”me i mbrojt prej KKSH,por mbroni prej partive të juve.
Ju që s’keni ditë me mbrojt vetën s’mund të mbroni askend,qytetari ju ka zgjedh, për“kuvend”tē Këshillit e s’vini aty me kontribu nuk ju ka zgjedh qytetari me bo politikë në Facebook.🤷‍♂️
Mbrojtje e fjalës lirë është kur askush nuk është imun ndaj kritikës.Nëse ja nis dikë me mbrojt në emër të fjalës lirē prej “fjalës”dikujt i bie veprim i njejt.🙈
Mos bëni fushatë për komunën e Bujanocit në kurriz të Këshillit,të fitoni poena të ulët politik.

Këshilli në çdo përfaqësim në institucione vendore e ndërkombëtare ka mbrojt dhe vazhdon ta bëjë, fushën e informimit dhe arsimit shqip,në këtë rast njohjen e diplomave në Parlamentin Europian që kemi dorëzuar edhe personalisht raportin mbi këto çështje në koordinim me institucionet e Republikës së Kosovës.
Këshilli siç dihet nuk ka mekanizëm që e detyron Sërbin me njoh pavarēsinë e Kosovës ,këtë mund ta bëjn SHBA me aleatët në marëveshje gjithpërfshirëse.

Shkuruan Enver Memeti. zv. kryertari kshillit kombtar