Ballina LifeBizare Plazhet, si kanë qenë në vitin 1950/ Arkivat publikojnë foto

Plazhet, si kanë qenë në vitin 1950/ Arkivat publikojnë foto

36
SHPËRNDAJE

Gushti është përgjithësisht, muaji i pushimeve, plazhit, detit. Mirëpo, disa prej nëpunësve të Drejtorisë së Përgjithshme të Arkivave ende nuk kanë nisur pushimet dhe teksa ëndërrojnë, postojnë edhe foto të Fototekës së Arkivit Qendror Shtetëror, dhe risjellin në kujtesë imazhe nga pushimet e dikurshme.

Përmes fotove shihni si kanë qenë plazhet e Durrësit dhe Shkëmbit të Kavajës në vitet 1950.

-----