Ballina Lajme nacionale Për t’u ikur radarëve, qytetarët krijojnë grupe në biber

Për t’u ikur radarëve, qytetarët krijojnë grupe në biber

39
SHPËRNDAJE
- Sponsor gjeneral -

‘Speca’, ‘djaj’ e shumë të tjerë janë emrat që qytetarët i kanë vënë policëve që qarkullojnë me radarë në rrugët e Kosovës.

Qytetarët e vendit shpeshherë po arrijnë që t’i ikin radarit. Për këtë po iu shërben një grup në Viber, përmes të cilit ata njoftojnë për vendet në të cilat ka radarë.

----

Grupi në të cilin ata tregojnë se ku ka radarë në çdo orë të ditës numëron mbi 5 mijë anëtarë nga e gjithë Kosova. Por, gjithë anëtarët e këtij grupi duhet të përfillin një rregull, ashtu që të mund të vazhdojnë të jenë pjesë e “Radarit”.

Atyre u ndalohet që të bëjnë foto, dhe biseda jashtë radarit.

----- ----