Ballina Lajme nacionale Pas rekomandimeve ndërkombëtare, mbyllen Universitetet Publike në Pejë, Mitrovicë e Prizren

Pas rekomandimeve ndërkombëtare, mbyllen Universitetet Publike në Pejë, Mitrovicë e Prizren

34
SHPËRNDAJE
- Sponsor gjeneral -

Janë mbyllur Universitetet Publike në Pejë, Mitrovicë e Prizren

Pas rekomandimeve ndërkombëtare, është vendosur përfundimisht që këto universitete të mbyllen.

Vendimin e ka marrë sot Këshilli Shtetëror i Cilësisë.

Në mbledhjen e mbajtur sot është vendosur që të miratohet vendimi i propozuar nga ekspertët ndërkombëtarë.

Pas këtij vendimi, Universiteti Publik i Mitrovicës, Universiteti i Pejës dhe Universiteti i Prizrenit nuk e kanë të drejtën për të regjistruar studentë në këtë vit akademik.

---- ---- ----
-----